RO Study
👤
Iarna5
Iarna5
15-02-2018
Matematică
a fost răspuns
sa rotunjesc la zeci si sute nr 301
Răspuns :
BiaKawaii
BiaKawaii
15-02-2018
La sute:300
la zeci:300
Answer Link
KittyGirls
KittyGirls
15-02-2018
Rotunjirea la sute:300 Rotunjirea la zeci:300 SPER CA TE-AM AJUTAT!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Paralelipideul Dreptunghic ABCDA'B'C'D' In Care Punctele O, P Si Q Sunt Cetrul Lor ABCD , A'B'C'D' Respectiv BB'C'C Aratati Ca A. (ABP)||(OB'C'); B. (OPQ)||
Sa Se Determine Toate Numerele De Forma : A) 42x3y Divizibil 15 B) 18 | X5y C) 2xy Divizibil 45 D) Cu Divizibil 12 E) 15 | 5x3y F) 12 | 5x3y URGENT
7 ^ 2 + 7 ^ 3 • [(7 ^4)^ 9 : 7 ^ 34 + 7• 7 ^ 27 : 7 ^ 26] : 49 ^ 2Va Rog E Urgent!!
Conjuga Urmatoarele Verbe La Modul Indicativ:a Purta,a Marca,a Ridica,a Forta,a Vedea,a Avea,a Vrea,a Aparea,a Scrie,a Crede,a Merge,a Zice,a Vorbi,a Iubi,a Fol
2. Fie VABCD O Piramidă Patrulateră Regulată, Cu Baza ABCD Și Cu Toate Muchiile Egale Cu 18 Cm. Se Notează Cu E Şi F Mijloacele Laturilor AB Şi CD. A) Calculeaz
AJUTOR. Am Nevoie De Un Proiect La Geografie Despre Italia (tre Sa Il Fac Power Point). VA ROG URGENT. DAU COROANA!!!
Compune O Problema Care Se Rezolva Folosind Graficul De Mai Jos
Povestire Heidi Fetita Muntilor Sa Fie Lunga Va Rog O Am De Scris Pe 5 Pagini Va Rog Dau Coroană
8. Identifică, În Text, Trei Substantive Comune Și Două Substantive Proprii, Apoi Analizează-le.
Elaborează Un Text: Reformele De La Înc. Sec. Al XIX-lea În Imperiul Rus: Cauze Şi ConsecințeVA ROG URGENT!!!!!