RO Study
👤
Riru
Riru
15-02-2018
Matematică
a fost răspuns
Este succesorul celui mai mare nr umpar de o cifra
Răspuns :
AdaVrabiuta
AdaVrabiuta
15-02-2018
Cel mai mare nr impar de o cifra este-9
Si scuccesorul lui este -10
Answer Link
Itamihai
Itamihai
15-02-2018
succesorul este numarul 10
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Îmi Dau Seama Că-i Diateză Pasivă, Reflexivă Sau Activă? Dacă Ştiți Cumva Cum Vă Rog Să-mi Explicați! Dau Steluţă, Coaroană Și Inimă Doar Să-mi Răspunde-ți
Radu A Cules Din Grădina Sa O Cantitate De Cireșe Pe Care Și-a Propus Să O Vândă Cu 18 lei kilogramul Pentru A Obține O Anumită Sumă De Bani. El A Constatat Că
Un Muncitor A Confecționat Jucării: Ursuleți Și Păpuși.El Observa Ca Dacă Grupează O Păpușa Cu Un Ursuleț, Ii Rămân 12 Ursuleții, Iar Dacă Grupează 4 Ursuleții
8 9 Si 10 Pls Va Rog Ma Abonez
La Om, Sângele Reprezintă 8% Din Greutatea Corpului, Iar Elementele Figurate, Reprezintă 45% Din VolumuA) Volumul De . Plasmă Din Sângele Unui Individ De 90 Kg
Precizeaza Functia Sintactica Si Partea De Vorbire Prin Care Se Exprima Exprima Cuvintele Subliniate Porti De Asemena, [...] Numele Unui Celebru Arhitect Si Con
Scrieti Reactia De Hidrogenare Totala A Aldehidei Crotonice
Referat Despre Sărurile- Cuprinse In Construcții Îți Dau Coroana Imediat??Vă Rog Repedeee!!❤❤❤❤❤
ANALIZA Unui Izvor Din Antichitate VA ROG MULT
La O Compunere Argumentativa, E Important In Ce Ordine Spunem Argumentele? De Exemplu: La O Argumentare La Genul Epic, Conteaza Daca Facem Rezumatul In Ultima P