RO Study
👤
Kiki4youu
Kiki4youu
15-02-2018
Matematică
a fost răspuns
Alcatuieste o problem cu nr 20-5-5-5-5
Răspuns :
Аноним
Аноним
15-02-2018
Am 20 de cornuri . Cu 5 mai purine mere cu 5 mai puține gutui cu 5 mai puține pere și cu 5 mai puține prune decat pere.
Câte prume am ??
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Baiatul S-a Transformat In Cerb,pentru Ca A Baut Apa Fermecata.Daca Ai Putea Sa Te Transformi Intr-un Animal,tu Ce Ai Vrea Sa Fii? Daca As Putea Fi Animal Eu As
Două Becuri Unul Lângă Altul Emit Mai Multă Lumină Decât Unul Singur Sau Pur Si Simplu Acoperă Mai Mare Distanță Cu Lumina?
A) Scrieti Numarul Natural 49 Ca Suma De Puteri Ale Lui 2 B) Scrieti Numarul Natural 65 Ca Suma De Puteri Ale Lui 2
Scrie In Casete Denumirea Partilor Componente Ale Plantei
Fie Multimea R*_\Q Aflati Elementele Multimii {-1 ,4;radical Din 5; 7,(2); -21 Intregi Si 1\4; 0,18; 2010; Radical Din 21} Care Apartine Multimii De Mai Sus
Ma Ajuta Cineva, Va Rog, Cu Acele Doua Exercitii, Am Incercat Sa Le Fac Dar Nu-mi Ies Rezultatele Corecte.
Baiatul S-a Transformat In Cerb,pentru Ca A Baut Apa Fermecata.Daca Ai Putea Sa Te Transformi Intr-un Animal,tu Ce Ai Vrea Sa Fii? Daca As Putea Fi Animal Eu As
Cerinţă Să Se Scrie Un Program Care Să Determine Ultima Cifră Pară A Unui Număr Natural Citit De La Tastatură. Date De Intrare Programul Va Citi De La Tastatură
Calculati Lumgimea Laturii AB A Triunghiului ABC Dreptunghic In A Stiind Ca BC=3\/¬2 Si M ( <B)=45°
It's Enjoying Itself At The..