RO Study
👤
Neatujeni
Neatujeni
15-02-2018
Engleza
a fost răspuns
cuvant in engleza cu literele r,a,h,r,e,t
Răspuns :
Valeamailruko
Valeamailruko
15-02-2018
HEART si inseamna
inimă
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Într-o Clasa Sunt 13 Fete, Iar Băieți Cu 2 Mai Mulți. Câți Elevi Sunt În Acea Clasa?
Determinați Numărul Natural De Două Cifre, Divizibil Cu 9,cu Cifra Zecilor De Două Ori Mai Mare Decât Cea A Unităților.
Sa Ne Reamintim.Cuvantul Cheie ,,Profesor " Va Va Ajuta Sa Rezolvati Jocul
La Un Supermarket Sau Adus 825 De Prajiturele În Prima Săptămână Sau Vândut 363 De Bucăți Iar În A Doua Săptămână 132 De Bucăți Prăjiturele Rămase Au Fost Puse
Va Rog Ajutatima Ex22
Cod 2 1 0 913. Zona Bălții Comana, Situată Pe Cursul Inferior Al Râului Neajlov, Are O Mare Însemnătatepentru Conservarea Diversităţii Biologice.Precizează Două
S-au Cumpărat Pentru Premierea Elevilor La Sfârşitul Anului Şcolar Două Titluri DeDin Primul Titlu S-au Cumpărat 135 De Cărți, Iar Din Celălalt Titlu Cu 33 De C
Componenta A Mediului De Viata Al Plantelor, Din Care Acestea Îsi Extrag Apa Si Sarurile Minerale.
Cand Analizez Un Adjectiv Trebuie Sa Specific Acordul..dar Nu Stiu Ce Este Acordul.. Imi Spune Cineva? Am Acest Lucru Ca Tema,multumesc!
Un Drum Măsoară 750 Km. Un Biciclist A Parcurs În Prima Zi 3 Pe 4 Din Drum, Iar În A Doua Zi Restul. Câți Km A Parcurs În A Doua Zi?