RO Study
👤
Kazamix
Kazamix
15-02-2018
Chimie
a fost răspuns
Scrieti va dog, serial omoloaga a alchinelor
Răspuns :
Mada122916
Mada122916
15-02-2018
Etina
Propina
Butina
Pentina
Hexina
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Planul XOy Se Consideră Punctele A(1, 8), B(b, -4), C(c, -4), Unde B, C ∈ R, B ≠ C. Dacă O Este Centrul Cercului Circumscris Triunghiului ABC, Atunci B+c Est
Fracția Zecimala 11,(27) Transformata In Fracție Ordinara Este Egala Cu....( Nu Am Putut Scrie Vezi In Poza Variantele De Răspuns)Multumesc DAU COROANA
5 Comparǎ: 2m 2 Km/ 4hm 4m/ 12 Cm 12 Mm/ 9 Cm ☐ 9 M/ 15 Cm 15 Mm/ 6 Hm 6m
Latura Unui Patrat Masoara 9 Cm. Cati Centimetri Are Perimetrul Patratului
COROANA+40 PUNCTE Știe Cineva Unde Pot Găsi Baremul Acestui Test???? Am Căutat Peste Tot Și N-am Găsit Nimic. Să-mi Trimiteți Un Link Sau Ceva
Tema Geometrie Cu LAD Bisectoare 1. Calculaţi Perimetrul SABC Echilateral A) A) L=5cm 5b) L = 7cm; C) Bz7,3 Cm D) L = 12,1 Cm ; E) L = 13cm Fil = 17cm Psechil =
5 Analizează Adverbele Şi Semiadverbele Din Versurile De Mai Jos, Ca În Modelul Dat. a.,,[...] Mi-a Bătut În Geam Caisul. Dar Poate Nu-i Caisul, M-am Gândit, ş
Buna Ziua Am Nevoie De Ajutor‼️‼️‼️‼️‼️O Compunere Ce Al Facut In Vacanta...(am Fost La Bunicii,ei Au O Casa Frumoasa Cu O Gradina Cu Pomi Fructiferi Cu Multe A
5p 2. În Figura Alăturată Sunt Reprezentate Unghiurile Adiacente Complementare AOB Şi BOC. Semidreapta OM este Bisectoarea Unghiului AOB Şi BOC-3-AOM. Măsura Un
Eseu Despre Importanța Unei Pasiuni În Dezvoltarea Copilului