RO Study
👤
Lulu125
Lulu125
14-02-2018
Matematică
a fost răspuns
ajutati-ma va rog frumos
Răspuns :
CuteBear999
CuteBear999
14-02-2018
Celelalte se rezolva asemanator,mai exerseaza si vei intelege mai bine felurile acestea de exercitii.
Eu ti am dat un exemplu/model.
Sper ca te am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1)Aratati Ca Urmatoarele Numere Sunt Rationale. a)2supra -√2 = √2 b)5supra -√5= √5 c)7supra -√7= √7 D)13supra-√13= √13 e)5supra-√5supra 3√5
Afla Nr. A,b,c,d Si E Stiind Ca: a Este De Sase Ori Mai Mare Decat B b Este Cu 8 Mai Mare Decat C c Este Cu 30 Mai Mic Decat D d Este De 3 Ori Mai Mare Decat E
1)construieste Cate Un Enunt In Care Substantivul 'Ionel Teodoreanu' Sa Fie , Pe Rand :a) Subiectb)nume Predicativc)atribut Substantival Apozitional2) Alcatuies
Ma Ajutați Va Rog Din Suflet
Descrieți Modul În Care În Versul Următor O Metonimie Capătă Semnificație Poetică. ,,Luna, Intrând Pe Fereastră,alaturi Se Culcă Pe Paie"
Completeaza Enunturile: Vulpea Simbolizeaza....... .Trifoiul Cu Patru Foi Simbolizeaza...... .Albina Simbolizeaza.... .Stema Tarii Simbolizeaza.... .Dati Exemp
Un Triunghi Dreptunghic ABC A=90 Grade AB=radical Din Cinci AC= 2cm a) BC=? b) Inaltimea Corespunzatoare Ipotenuzei Este....cm c)aria Tringhiului ABC Este De.
Deseneaza 2 Noimi Varog Dau Coroana
Am Primit Tema Sa Fac O Descriere De 15-20 Randuri In Care Sa Surprind O Livada Inflorita PLS AJUTATIMA
Aria Unui Dreptunghi Este 48.Stiind Ca Luungimea Dreptunghiului Este Cu 2 Cm Mai Mare Decat Latimea Sa,calculati Perimetrul Dreptunghiului.