RO Study
👤
MouCream
MouCream
14-02-2018
Matematică
a fost răspuns
O propoziție cu bunica
Răspuns :
Anoni1
Anoni1
14-02-2018
Bunica, ma astepta tot timpul cu mancare gustoasa si calda, cand vin de la scoala.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Ma Poate Ajuta Pentru A Rezolva S III 1.b. Multumesc
In Anul 2012,in Romania S-au Vandut Jocuri Video In Valoare De 14,4 Milioane De Euro,de 2,4 Ori MI Mult Decat In 2005.Care Este Valoarea Incasarilor Obtinute In
Scrieti Toate Nr De Forma 23ab(cu Bara Sus) Care Se Impart Cu Rest 0 La 42
Este Prezentat Un Cerc De Centru O Si Raza R. Punctele A Si B Apartin Cercului , Astfel Incat Masura Arcului AB Este 48° . Masura Unghiului AOB = .....°
In Anul 2012,in Romania S-au Vandut Jocuri Video In Valoare De 14,4 Milioane De Euro,de 2,4 Ori MI Mult Decat In 2005.Care Este Valoarea Incasarilor Obtinute In
Buna! Oare Ma Poate Ajuta Cineva Cu Punctul C) Din Aceasta Problema? :D Daca Puteti Va Rog Sa Explicati Si Putin
Din 15 Kg De Lamai Se Obtin 9 L De Suc. Din Cate Kg De Lamai Se Pot Obtine 15 L Suc?
Media Geometrica A Numerelor 3 Supra 2 Si Radical Din 4 Supra 3 Este Egala Cu Numarul Natural...
Salut Ajuta-ma La Un Ex: Rescrie Enunturile De Mai Jos , Corectand Greselile. Muzeul Imi Creaza O Stare Placuta Asi Vrea Chiar Sa Inoptez Aici, Alaturi De Expo
Ma Puteti Ajuta, Va Rog, Cu Aceasta Limita?