RO Study
👤
Cosminadragan3
Cosminadragan3
18-01-2015
Matematică
a fost răspuns
calculati 9/10 +2/5=?
Răspuns :
Narcismihai44
Narcismihai44
18-01-2015
=0,9+4/10(am amplificat cu 2)
=0,9+0,4
=1,3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
❤️❤️❤️❤️ Dallia Suge Cu Pasiune
Se Dau Numerele Naturale A Și B, Unde A < B. Câte Numere Naturale, Scrise În Baza Zece, Se Găsesc De La A Inclusiv Până La B Inclusiv? A. B-a-1 B. B - A +1 C
Numărul 72 * 73....Va Rog Foarte Mult Ajutați-mă Cu Aceste Exerciții Am Mare Nevoie
La Un Spectacol De Dans Participa 6 Dervisti.Costumul Lor Cuprinde,ca Piesa Principala O Camasa Lunga,alba,cu Poale Largi,care In Timpul Dansului Se Deschide Ca
Se Dau Cuvintele: Meci, Cravată, Farfurie, Miting, Manager, Document, Internet, Stih, Vornic, Șofer, Haiduc, Ministru. Alege Varianta Care Conține Numai Cuvinte
Ce Diferente Dai Daca Te Transferi La Stiinte Sociale?
Bunaaa Ma Puteti Ajuta Cu Acest Exercitiu? Va Rog Frumos Si Multumesc Anticipat. Pentru B Apartine Lui N Se Considera Intregralele I(b)= Integrala De (x^b/(Radi
Într-o Bibleotecă Sunt 20 De Rafturi Cu Câte 354 De Cărți De Aventură Și 465 Cărți De Școală . Cu Câte Cărți De Aventură Sunt Mai Multe Decât Cărți De Școală .
43. Se Consideră Punctele A(6; 4), B(4; -4), C(-2; 0), D(5; 0), E(1; -2), F(2;2) Reprezentati Într-un Sistem De Axe Ortogonale. Justificați Următoarele Afirmați
Așază În Ordine Secvențele Care Constituie Acțiunea Fragmentelor De Text Extrase Din Ochi De Lup, De Daniel Pennac. Băiatul Vorbește Cu Prietenul Său, Dromaderu