RO Study
👤
Cora1973
Cora1973
13-02-2018
Matematică
a fost răspuns
calculati ab/ba=3/8 fractii ordinare clasa V
Răspuns :
Lucasela
Lucasela
14-02-2018
Am atasat rezolvarea!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pe Multimea Numerelor Reale Se Defineste Legea De Compozitie Asociativa X*y=2xy-3x-3y+6 a) Aratati Ca X*y=2(x-3/2)(y-3/2)+3/2,pt Orice Nr Reale X Si Y b)Determi
1. Completează Tabelul, Folosind Informațiile Date Și Cunoștințele Anterioare:
Determinați Lungimea Bisectoarei Unghiului Drept Al Unui Triunghi Dreptunghic Cu Catetele De 21 Cm Și 28 Cm.
Explica Con Detalles 5 Comportamientos Humanos Que Podrían Parecer Absurdos A Un Extraterreste Que Aterrice En Nuestro Planeta . Va Rog Mult E Pentru Azi Și Ha
B) Aflaţi X Număr Natural, Astfel Încât Fracţia [tex]\frac{6x+7}{7x+2}[/tex] Să Se Simplifice.
Suplementul Unghiului Cu Masura De 89 De Grade 37 De Minute Si 42 Secunde Este
A) 30a) 5 Ori12 Suma Dintre Numărul 20 Și Sfertul, Jumătatea, Cincimea Și Zecimea Sa Este:b) 38c) 4113 Produsul Numerelor 20 Și 4 Este Mai Mare Decât Câtul Acel
Dau Coronita Primului Raspuns!
Am Un Cuvânt În Rebus Care Lipsește Și Nu Îmi Dau Seama Care E. Enunțul Corespunzător Cuvântului Este: ,,Instituție Pentru Învățământ." (a Patra Litera A Cuvânt
12p) Include În Contexte Adecvate Cuvintelenainte Și Înapoi Încât Să Fie:a) Adverb De Timp.....b) Adverb De Loc......c) Adverb De Timp....d) Adverb De Loc....Re