RO Study
👤
Tudorita11
Tudorita11
13-02-2018
Limba română
a fost răspuns
ajutați-mă va rog dau coroană
Răspuns :
Davidnicolaemap48hea
Davidnicolaemap48hea
16-02-2018
Mananc, Mancam
Dansez, Dansam
Citesc, Citeam
Vad,Vedeam
Desenez,Desenam
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Puteti Spune Ce Functie Sintactica Este Dintre Ei In Propozitia :Este Foarte Greu Sa Spui Diferenta Dintre Ei.multumesc Mult
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati ,fa Un Ese De 70-75 De Randuri In Care Sa Descrii Corpul Uman
(x+2)la Puterea A 2+(x-3)la Puterea A 2-(x+1)(x-1)
Determinati Doua Numere Stiind Ca Media Lor Aritmetica Este 150 ,iar Raportul Celor Doua Este 1 Pe2
1)Imparte 1.3 Mil De Turisti Direct Proportional Cu Nr 2 7 3 1 Si Vei Afla Numarul Aprox De Turisti Care Viziteaza Castelul Primavara,respectin Vara,toamna,iarn
Dau Coroana!!!!!!!In Triunghiul ABC Isoscel (AB=AC),AD Inaltime ,D Apartine BCsi DE Perpendicular Pe AB.Daca AE=9 Cm Si ED=6 Cm,aflați:a)ADb)ABc)BCd)aria Triung
Rolul Virgulelor În Secvența "Cezara,strigă El,cuprizand-o-n Brațele Lui" Merge A Spune Ca Marcheaza O Pauza In Vorbire?
In Reperul Cartezian X0y Se Considera Punctele A(3,1) B(3,5. Calculati Distanta De La Punctul 0(0,0)la Mijlocul Segmentului AB
Daca O Coarda Cu Lungimea Egala Cu 64 Situata La 24 Fata De Centrul Cercului,atunci Raza Cercului Este Egala Cu? NU INTELEG MIE IMI DA CIUDAT VREAU SI DESEN
Redacteaza Un Text De 150-300 De Cuvinte In Care Sa Argumentezi Daca Viata Poate Fi Considerata Un Razbo