RO Study
👤
Hery3
Hery3
13-02-2018
Limba română
a fost răspuns
campul lexical al cuvantului ciocolata
Răspuns :
Andriana07
Andriana07
13-02-2018
Câmpul lexical al dulciurilor este ciocolata, bomboanele, jeleurile, biscuiții, acadelele, și poți sa mai scrii tu alte dulciuri. Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Heiii Copilaaaşiiiiii ❤❤❤ Cat Face 5radical Din 3 * 5radical Din 3??? Am Nrvoie Ca Sa Pot Termina Problemaa Va Rooog
Compune O Problema Dupa Exercitiul.100x(5+2)-50x(10+2)= Va Rog Frumos Urgentt!dau COROANA!!!!!!!!!!!
O Propozitie In Care Substantivul Padure Sa Aiba Functie Sintactica De Complement Direct . Daca Nu Stiti Nu Raspundeti !!!!
Dauu Coronitaa...AJUTATI-MA Care Este Masa Solutiei De Acid Clorhidric De C=36,5% Necesara Neutralizarii A 250 G Solutie De NAOH De C=20%?
As Dori Si Eu Un Text Argumentativ Despre Copilarie.
Compozitor Francez, Unul Dintre Primii Fondatori Ai Genului Operetei. 9 Litere, A 4-a Este "e".
Vreau Doua Exemple De Substantive Care Sa Contina Grupurile De Vocale:oo,ee,ii.VA ROG!!!!!!
Diferenta A Doua Numere Naurale Este 46. Daca Se Imparte Primul Numar La Cel Deal Doilea Se Obtine Catul 5 Si Restul 2 Sa Se Afle Numerele ? cine O Face Corect
Compunere Despre Natura Cu Cuvintele : Ziua, Soare, Verde, Lung, Vint, Inalt, Copac, Inflorit, Seara, Dimineata, Luminos
Da-ti Mi Si Mie Va Rog 5 Propozitii Cu Was/were La Afirmativ !