RO Study
👤
Gioni13
Gioni13
13-02-2018
Limba română
a fost răspuns
Un text in care descriu telefonul urgent!!!
Răspuns :
Hanna6
Hanna6
18-02-2018
Telefonul este de ajutor uneori dăunător.si foarte căutat după mărime si gen eu cred ca toti avem nevoie de un telefon pe care sa nul folosim prea des.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
204+[100-3x(40-28:x)]=27x16-12x18-11 Va Rogg Repede Dau Coroana
Ajutatima Rapid Va Rooooooggggggg
Dau Coroana Si Ma Abonez!
Sa Se Reprezinte Grafic Functiile: a. F: [-5,6) - R, F(x) = X-1 b. F: [-2,3) - R, F(x) = 2x c. F: [-2, Infinit) - R, F(x) = 2x+1
Completează Spațiile Lăsate Libere Cu Numere Naturale Mai Mici Decât 15, pentru A Face Relațiile De Mai Jos Adevărate: 2>1; 5 10 ->1; 12>1; 11 <. &l
Bună Ziua! Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați La Acest Exercițiu. (dau Coroană, Inimă Și 5 Stele.)
Diferenta A Doua Numere Este Egala Cu O Treime Din Descazut.afla Descazutul ,știind Ca Scazatorul Este Cel Mai Mic Număr Natural Cu Suma Cifrelor 9
Consecințe Asupra Pământului: 1. Asupra Pământului 2. Asupra Lui Adam 3. Asupra Evei 4. Asupra Omenirii
Din Punctul D Construim Tangentele De Și Df La Cercul De Centru O. Știind Că Raza Este Perpendiculară Pe Tangenta În Punctul De Tangență. Arătați Că Triunghiul
Îmi Trebuie Rezumat La Acest Text Repede Va Rog Sau Coroana!!!! George În Căutare De Comori prin Cosmos după Lucy Și Stephen Hawking (Eric, Tatăl Lui Annie, Anu