RO Study
👤
Rucoiflorin
Rucoiflorin
13-02-2018
Limba română
a fost răspuns
ai venit ce fel de verb este ?
Răspuns :
Ionelplaton89
Ionelplaton89
13-02-2018
"ai venit" este un verb simplu
Answer Link
ViolettaForeverRO
ViolettaForeverRO
13-02-2018
ai venit este verbul a veni deci predicativ nu este copulativ din cate stiu eu nu deci a ramas doar unul
adica
verb auxiliar
CPL
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Enunturi Respectand Cerintele Date : a) Pronume Relativ,subiect b) Pronume Interogativ,complement Direct c) Pronume Demonstrativ,atribut Genitiva
Afla Suma A Cinci Numere Consecutive, Stiind Ca Unul Din Ele Este 18.Cate Posibilitati Sunt?
O Pereche De Antonime Cu Valoare Adjectivala Din Textul La Cirese Rapid Va Rog
Cum Sa Fac Un Film. Am Facut Niste Bucati Din Film Si Nu Stiu Cum Sale " Unesc" Ca Sa Fac Filmul DAU COROANA
Suma A Doua Numere Este 225, Iar Diferența Lor Este 15.SA Se Afle Cele Doua Numere
,Ajutați-mă Vă Rog La Limba Franceză. Reponds - Aimes-tu Les Contes? Quel Est Le Dernier Conte Que Tu As Lu? L,AS-TU AIME? Pourquoi?
10PUNCTE+COROANA+MULTUMESC: Se Considera Triunghiul ABC Si Puncele D Apartine De AB,E Apartine De AC Astfel Incat DE||BC.AD/AB=3/8 AC=24.EC=..?
Cate Carti Si Cate Caiete Are Un Elev, Stiind Ca Daca Le Grupeaza Cate O Carte Si Un Caiet Raman 6 Caiete, Iar Daca Le Grupeaza Cate O Carte Si 2 Caiete Raman 2
1. Rezolvati In R Ecuatiile a) 27-3(x+2) La Puterea 2 =0 b) (2x+3) La Puterea 2 +100 =0 2.Rezolvati In R Ecuatiile a) Xla Puterea 2 +2x+1=169 b) 4y La Puterea
O Proba De NaCl Contine,ca Impuritati 10^-2 Moli De Clorura Unui Metal Monovalent,MeCl.Stiind Ca Proba Are Masa De 6,595 G Si Contine 59,211% Clor, Determinati