RO Study
👤
Amanda1230
Amanda1230
13-02-2018
Engleza
a fost răspuns
va rog urgent ... dau coroana si 20 de pcte
Răspuns :
Yamatokunt
Yamatokunt
13-02-2018
words as a have be in how big what than
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ia Din Succesorul Numarului 39 Suma Numerelor 14 Si 6
Buna! Daca La Un Sistem De Axe Imi Da Sa Pun Punctele -3√2, 4-√17 11/5,3√5 Cum Le Pun?
Un Teren In Forma De Patrat Are Latura De 56 M , Se Inconjoara Cu 3 Randuri De Sarma.Cati M De Sarma Sunt Necesari?Pe Intelesul Clasei A 4-a.REPEDE , va Rog.
Precizează Câte O Adaptare La Valori Scăzute Ale Temperaturii Mediului, Pentru Două Grupe De Vertebrate.
Cand Sa Nascut Ancuta . Mama Sa Avea Varsta De 4 Oi Mai Mare Decat Varsta Pe Care O Are Acuma Ancuta . .Ce Varsta Are Acuma Mama Ancutei , Daca Astazi Ancuta A
Scrieti Toate Completementele Din Urmatorul Dialog:-In Sfarsit , Am Ajuns In Bucuresti. Spun Eu Entuziasmata-Uite! Imi Spune Alina. Acesta Trebuie Sa Fie Ghidul
Va Rog Ma Ajutati Si Pe Mine? Am Nevoie De Un Text Cu Titlul ''La Scaldat'' In Care Sa Apara In Special Copii.Textul Sa Fie De 7-8 Propozitii !!
Spuneti-mi Va Rog 5 Personalitati Ale Epocii Contemporane( De Preferat Nu Romani)mersi
Fie VABC O Piramida Triunghiulara Regulata Cu Varful In V In Care Notam Cu M Si N Mijloacele Muchiilor [AB], Respectiv [BC].Daca Muchia Bazei Este De 6 Cm Si In
Alcatuieste Un Enunt In Care Pronumele Personal, Persoana A III-a, Nr Plural Sa Fie Atribut.