Răspuns :
Metodă:
Se înmulțesc întregii dinaintea radicalilor între ei, apoi se înmulțesc radicalii între ei... și scoate rădăcina pătrată de sub radical, dacă este cazul.., după care se înmulțește cu întregii...
3√5×(-2√3)=
=3×(-2)√(5×3)=
= -6√15.
Răspuns:
-6√15.
Sper, că te-am ajutat... Succes !!!
Se înmulțesc întregii dinaintea radicalilor între ei, apoi se înmulțesc radicalii între ei... și scoate rădăcina pătrată de sub radical, dacă este cazul.., după care se înmulțește cu întregii...
3√5×(-2√3)=
=3×(-2)√(5×3)=
= -6√15.
Răspuns:
-6√15.
Sper, că te-am ajutat... Succes !!!