RO Study
👤
Maajutativarog1
Maajutativarog1
12-02-2018
Arte
a fost răspuns
cine imispune scarammuzicala?
Răspuns :
MariaAle331
MariaAle331
12-02-2018
do,re,mi,fa,sol,la,si,do
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Naomiboariu
Naomiboariu
12-02-2018
do, re, mi, fa, sol, la, si
Iar apoi din nou se repeta si intre ele sunt diezi si bemoli
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Andreea, Daniela Şi Jennifer Măsoară Distanţa Dintre Aceleaşi Două Puncte. Andreea Afirmă Că Distanţa Este 25,4, Daniela Găseşte Distanţa 0,254, Iar Jennifer Ob
Va Rog Frumos Ajutatima
5. ...să Descriu Luna Și Fazele Ei, Folosind Imaginea Dată. Vă Rog Ajutor, Dau 5 Stele Și Coroană. Mersi Mult!
Explică Sensul Expresiilor I A Străpuns Inima A Două Expresii Veste Cum Tremurătoare A Treia Expresie Aruncându Se La Pământ A Patra Expresie Se Mântuiască Lume
5 Sunt Particule Izoelectronice: A Na*, Ne, F, O²-; B Al3+, S2, Mg2+, Ne; 9 C Ne, Ar, K, Ca2+; D Ct, Ar, Al³, K*. 9
5 Sunt Particule Izoelectronice: A Na*, Ne, F, O²-; B Al3+, S2, Mg2+, Ne; 9 C Ne, Ar, K, Ca2+; D Ct, Ar, Al³, K*. 9
Pe Un Derdeluș De Unghi Α = 30° Se Află O Sanie De Masă M = 10 Kg. Pentru Că Zăpada Sa Topit, coeficientul De Frecare La Alunecare Dintre Sanie Și Derdeluș Este
Am Nevoie De Ajutor Aici, 50 Pct!
Urgenttt! Seria Care Contine Doar Cuvinte Derivate Este: a)puternică, Refacerea, Voinței b) Supravietuire, Recunoasterea, Acceptat c)omenirii, Începutul, Refle
FP 1. La O Pensiune Sunt 28 De Camere Cu Două Şi Trei Paturi. În Total Sunt 73 De Paturi. (2p) A) Este Posibil Ca Numărul Camerelor Cu Două Paturi Să Fie Egal C