RO Study
👤
Mate331
Mate331
12-02-2018
Matematică
a fost răspuns
Ce reprezinta 25 de centimetri
Răspuns :
GreenEyes71
GreenEyes71
12-02-2018
Salut,
Este vorba de o distanță, sau de o lungime.
25 cm = 250 mm, sau 0.25 metri, un sfert de metru.
Green eyes.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Determine Coordonatele Punctului Situat Pe Graficul Functiei F:R--R,f(x)=5x+3,care Au Valori Opuse
Care Este Concentratia Soluției De Acid Sulfuric Cu Masa De 300g Care Amestecata Cu 500g Soluție De Acid Sulfuric 4% Formeaza O Soluție De Concentrație 10? -cu
Intro Magazie Se Afla 3120kg De Zahar Si De Orez Un Sfert Din Cantitatea De Zahar Inseamna Cu 15 Mai Putin Decat O Jumatate Se Orez Cate Kg Din Fiecare Produs S
. Un Drumeţ Are De Parcurs Un Drum De 50 Km În Trei Zile. Prima Zi Parcurge 30% Din Drum, Iar A Doua Zi Patru Şeptimi Din Ceea Ce A Mai Rămas. Stabiliţi Valoare
Am Nevoie De Cateva Randuri Frumoase Pe Care I Le-as Putea Scrie Doamnei Mele Diriginte Care Are Ziua De Nastere Peste Cateva Zile,eu Fiindca Clasa A VII-a .Vre
DAU COROANA F(x) = X La A3-a -7x-6 Supra X Patrat -2x -3 . Cum Se Simplifica Va Rog
Aria Triunghiului Dreptunghic Isoscel Inscris Intr-un Cerc Cu Raza De 20 Cm Este ? Am Mare Nevoie De Ajutor , Multumesc!
Ziceti-mi Si Mie Va Rog Cum Transform Un Text Care Are Vorbire Directa In Vorbire Indirecta
URGENT!!Ma Puteti Ajuta Cu O Compunere In Engleza In Care Sa Descriu Un Oras Sau O Tara?Trebuie Sa Contina Si Obiective Dar Si Sentimentele Legate De Acel Loc.M
Cum Se Demonstraza Ca 4 Puncte Sunt Coplanare? Va Rog Ajutatima