RO Study
👤
Elenafortuna396
Elenafortuna396
12-02-2018
Geografie
a fost răspuns
ce infatifare are ariciul
Răspuns :
Georgiana273
Georgiana273
12-02-2018
Ariciul are in medie 25 cm in lungime si culoarea variaza de la maroniu deschis la negru. Are botul ascutit, ochii mici, picioare scurte, coada scurta.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratati Ca Nr D=(4 La Puterea 50+4 La Puterea 49+4 La Puterea 48)÷ Este Patrat Perfect Si Cub Perfect
Aș Vrea Și Eu O Întrebare Despre Toamnă ,între Ghilimele ,dezvoltată,negativă,cu Verbul La ViitorA
Care Este Arhaismul Cuvantului Acte Vehi?
Va Rog Frumos Ajutatima Si Pe Mn Cu Niste Sinonime Pt:asemanatorcerescpamantesclimpederoditora Dovedia Incuvintaa Insotiameliorareatractivautenticbeneficbenefic
Identificati Verbele Din Textul Urmator Si Precizati Timpul Acestoraalexandru L-a inblanzit Pe Martinica Ursuletul De La Circul De Langa Scoala, Deoarece Deseo
Scoateți Figurile Din Poezia Următoare: NUMAI POETUL... Lumea Toată-i Trecătoare. Oamenii Se Trec Și Mor Ca
VA ROG SA MA AJUTATI , E FOARTE URGENT!!! MULTUMESC!1.Un Dreptunghi Are Perimetrul Egal Cu 98 Cm Si Lungimile Laturilor Proportionale Cu 3 Si 4 . Aflati Lungimi
Hei . Am Și Eu Nevoie De O Compunere În Care Trebuie Folosit Procedeul Inserției .
Comparati O Floare Adevarata Si Una Falsa(forma ,miros,aspect,utilizare,semnificatie,cost)
Media Aritmetica A Trei Numere Este 75 . Calculati Suma Numerelor