RO Study
👤
Iskender
Iskender
12-02-2018
Limba rusă
a fost răspuns
Cate planete exista?
Răspuns :
VuVu17
VuVu17
12-02-2018
8
9 cu Pluto
dar ea nu mai e considerată planeta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Anlizarea Textului Val De Brumă Argintie Mia Împodobit Grădina
Va Rog Urgent Exercițiul 2 Dau Coroana
Aratati Care Sunt Elementele Miscarii Si Ce Importanta Au Acestea Pe Tru Studiul Miscarii
Afla Cel Mai Mare Numar De Forma Abcd Care Indeplineste Simultan Conditiile: Suma Numerelor Reprezentate De Cifrele Sale Este 21, A Este Succesorul Numarului Pa
Un Dialog În Engleză : Eu Sunt Cu Mama În Oraș Și Mă Întâlnesc Cu Doamna Profesoară De Engleză , Iar Eu O Prezint Mamei . Alt Dialog Este Ca Vorbesc Cu Un Priet
Explica Sensul Urmatoarelor Paronime Si Construiti Enunturi Cu Ele:arbitral/arbitrar Calitate/caritate A Enerva/inerva Fisa/fisa A Insera/a Insera
Comparari Numerele A Si B :a) A=2la Puterea 5 , B=5 La Puterea 2b) A=2la Puterea 14 , B= 3 La Puterea 7c) A=2la Puterea 15 , B=5 La Puterea 6
Rezolva Problema Prin Justificari Si Exercitiu.comenteaza Rezolvarile Folosind Cuvintele Suma Sau Diferenta.In 100 De Saci Sint Cu 3 Tone De Griu Mai Mult Decit
Alcatuiti O Compunere In Limba Engleza In Care Sa Prezentati 2 Avantaje Si Doua Dezavantaje Pentru Folosirea Muzicii Pentru A Invata Engleza. Poate Fi Si In Rom
Alegeți Un Sinonim Pentru Cuvantul Hrana