RO Study
👤
Camerona98
Camerona98
12-02-2018
Matematică
a fost răspuns
Plsss repede
Dau coroana
Răspuns :
Аноним
Аноним
12-02-2018
Sper că te-am putut ajuta!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sắc Joc - Ploaie De Cuvinte! Încercuiește Cuvintele Care Se Regăsesc În Text, După Expresia Felurite Poveşti Ale Ploii. Flori Râuri Curgătoare Seminte Copii Des
Cine Ma Poate Ajuta Cu O Tema De A Surori Mele De Clasa A 1 A Eu Nam Știut Cum S-o Fac
Salut Cine Mă Ajută La Acest Exercițiu Va Primi O Coroană De La Mine Să Începem Calculează Și Scrie În Casetă Numărul Care Indică Lungimea Necunoscută. A) 3/4 D
25. Pourquoi Les Enfants Vont À L'école ? Dis Ton Opinion: Les Enfants Vont À L'école Pour... Ils Vont À L'école, Car ...VĂ ROG FRUMOS AM NEVOIE URGENT! DAU COR
Test Flo 1. Subliniază Substantivele În Cazul Acuzativ. A. Băieții Citesc O Carte Captivantă. B. Mă Gândesc La Aventurile Prin Care Au Trecut Persona- Jele. C.
Se Dă Un Cerc De Centru O Şi Rază R = 10 Cm Şi AB = 12 Cm O Coardă A Sa. Aflați Distanţa De La centrul Cercului La Această Coardă.
Alcatueste O Propozitie Cu Bogata
Precizează Modul Timpul Și Funcția Sintactică De Verbele Din Următorul Enunț Dorothy Suflă În Fluierașul Pe Care Purta La Gât De Către Dăduse Regina Șoriceilor.
Dați Rezolvare La Română Să Fie Corect
Ce Numere Pot Fi Scrise Pe Fiecare Minge Pentru A Obține Relații Adevărate Prima Minge Este 32> >28 A Doua Minge Este 12< >18 Și A Treia Mingile Est