RO Study
👤
Tovareshi
Tovareshi
11-02-2018
Chimie
a fost răspuns
disocierea electronica la Na OH
Răspuns :
Moonlight01
Moonlight01
11-02-2018
NaOH ---> Na+ +OH-
Na -1e --> Na+
OH +1e --> OH-
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Un Text Format Din 5 Enunturi In Care Sa Descrii Forma De Relief Indragita De Tine.
A)determinati Cel Mai Mic Nr Natural Care Impartit Pe Rand La Nr 12 Si 15 Da Resturile 5 Si Respective 8b)det Cel Mai Mic Nr Nat Care Impartit La Nr 24 Da Restu
Intr-o Clasa Cu 30 De Elevi,50% Participa La Olimpiada De Matematica Si 70% La Cea De Romana.Stiind Ca Fiecare Elev Participa La Cel Putin O Olimpiada Din Cele
Media Geometrica A Dua Numere Naturale Este 26,iar Media Lor Geometrica Este 24.Sa Se Afle Numerele.
Transformand Mai Intai Fractii Zecimale In Fractii Ordinare, Efectuati: 0,(1)+0,(12)+0,(123)= 1,2(3)+2,02(03)-3,1(012)=
Facusem Schema Frazei Nu Sunt Sifura Ca E Corecta Fraza: El S-a Apropiat Să-i Sărute Mîna, Dar Ea N-a Primit, Ci I-a Zis Că S-a Făcut Mare.sunt 5 Propozitische
A)Numarul 36 Este Divizibil Cu Nr....b)Divizorii Proprii Ai Numarului.......sunt 2 Si 3c)Multiplii Lui 15,mai Mici Decat 48 Sunt.....d)Un Multiplu Comun Al Lui
Diferența A Doua Numere Este 308.Determinati Cele Doua Numere Stiind Ca Inpartindule Pe Unul Din Ele Cu Celălalt Se Obține Catul 8 Si Restul 35
Cum Se Scrie Corect , Sună-mă Sau Sună.mă ?
Cum Se Scrie Corect , Sună-mă Sau Sună.mă ?