RO Study
👤
Gabriela303
Gabriela303
11-02-2018
Matematică
a fost răspuns
plizzzzzź va rog dau coroana
Răspuns :
Rosca2005
Rosca2005
11-02-2018
a) 0,36 b)41,12 c)7,179 D) 29.270 E) 71,792 72,795 F) 93,619 93,528
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza Ce Parti De Vorbire Sunt Cuvintele Subliniate Din Următoarele Exemple
Repede PlssDau 20 De PuncteCu Explicații
Lungimea Unui Dreptunghi Este De Trei Ori Mai Mare Decât Lățimea Lui. Dacă Micșorăm Lungimea Și Lățimea Cu Câte 2 Cm Atunci Aria Lui Se Micșorează Cu 76 Cm Care
În Figura Alăturată, Unghiurile AOB , BOCși COAsunt Unghiuri În Jurul Punctului O, Măsura Unghiului AOBeste De O120și Măsura Unghiului BOCeste De O130 . Măsura
Declinati Cuvantul Măr Va Rog Dau Coroana
Urgent Exercițiul 3 Dau Coroana,dacă Scri La Buleala Raport
2. Incercuiește Răspunsul Corect: A. Elementul Cu Numărul De Ordine Egal Cu 12, Are Pe Stratul Energetic Exterior Un Număr De Electroni Egal Cu: A) 2ē; B) 5e; C
2. Observe La Bande Dessinée Et Dis: Est-ce Que Madame Et Monsieur Duval Sont d'accord Avec Théo? Est-ce Que Les Duval Vont Dans Le Delta Du Danube? Est-ce Qu'i
Salut Am O Problema Cu Codul Asta Si Nu Stiu Cum Sa Rezolv . Vreau Sa Creez O Funtie Care Poate Sa Imi Creeze O Matrice Cu Memorie Dinamica Alocata Dar Nu Imi M
Prezentați, Într-un Text, Modul In Care Ați Sărbătorit Învierea Domnului Și Zilele Pascale In Familia Voastră Va Rog Repede Dau Coroana