RO Study
👤
AdyBosulica
AdyBosulica
11-02-2018
Matematică
a fost răspuns
Ajutor Va rogg...........
Răspuns :
VuVu17
VuVu17
11-02-2018
Ai aici rezolvarea completa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Functia F:R->R Calculati F(x)=x²-6X+8
O Compunere In Engleza Cu Titlul "The Lucky Escape" De 150 De Cuvinte.
Un Amestec De Benzen, Naftalină Și O-xilen In Raport Molar De 1:2:3 Este Oxidat Cu Aer La Temperatura Ridicata In Prezenta V2O5 Obtinandu-se 142 G Anhidrida Ft
Mulțimea A={x Aparține N* |3(x - 1)<sau Egal 9} Este:
Buna Am Nevoie De Rezolvarea Acestui Exescitiu. Sunt Foarte Obosita Si Nu Il Pot Rezolva
Un Teren Are Aria De 30ha,alt Teren Are Aeria De 300 M Patrati. Cat La % Din Aria Primul Teren Reprezinta Aria Celui De-al Doilea?
Va Rog Sa Mi Spuneți Și Mie Cum Se Numește Acest "obiect", Dacă I Pot Spune Asa. Dau 5 Pct Și Coroană! PS: Știu Ca E Un Fel De Balon Care Zboara, Dar Cum Se Num
Într-un Depozit Sunt 288 De Piersici Și 1260 Mere. Se Fac Pachete Care Contin Același Număr De Piersici Și Același Număr De Mere. Care Este Numărul Maxim De Pac
Octavian Se Opreste La Magazinul Din Colt Sa Cumpere Un Corn Si Un Mar. El Plateste 4 Lei . Daca Un Corn Costa 2.5 Lei Si 1kg De Mere Costa 5 Lei , Aflati Cat C
In Corp Avem 3 Tipuri De Mușchi:netezi, Striați (majoritatea Scheletici)si Mușchiul Inimii(miocardul).Febra Musculară Apare Doar La Mușchii Scheletici.De Ce?