RO Study
👤
Daria2005chitap3zf54
Daria2005chitap3zf54
11-02-2018
Engleza
a fost răspuns
Cine mă poate ajuta?
Răspuns :
Slytherinzz
Slytherinzz
11-02-2018
1-look
2-poor you
3-calm down
4-one thing at a time
5-i'm off now
6-hang on
7-in that case
8-too late
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
80000cm Cati Km Sunt
Firul De Siguranţă La Bacnote Din Ce Este
Ma Ajutati Si Pe Mn Va Rog Frumos ....maine Dau Un Test Si Am Nevoie Sa Invat Verbele De Grupa 1 2 3 Daca Imi Puteti Da O Regula Si Un Verb Ca Exemplu Miar Fi D
Humulesti Satul Autorului A Fost Un Sat Strabatut De Apa Neamtului.Care Sunt Toate Verbele?
Cine Ma Ajuta La Analizat Predicatele: a Fost Terminat,au Pus,a Inalta,au Fost Insirate,atarnate,spera,sa Convinga,sa Devina,sa Arunce De Clasa A 7
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate: -Cursele De Cai Sunt Una Dintre Intrecerile Sportive Cele Mai Vechi Organizate De Om.de Cai=-Din Vechime
Ajutor!!!Condiția: Alcătuiește Enunțuri În Care Prepozițiile împotriva , Împrejurul , Conform , Potrivit să Introducă:a)un Numeral.b)un Pronume
Rezumat La Fabula 2 Cini De Alexandru Donici
Doi Inşi Care Se Iubesc Cu Adevarat,numai Sunt Oameni. Aveti Idee La Ce Se Refera Camil Petrescu Prin Acest Citat Sau Ce Puteţi Sa Spuneţi Despre El.
Transformati In Metri:2,3 Decametri23,5 Hectometri30 Decametri465Transformati In Metri:2,3 Decametri23,5 Hectometri30 Decametri465 MilimetriTransformati In Cent