RO Study
👤
Sosoi2
Sosoi2
11-02-2018
Limba română
a fost răspuns
Grupati perechele de cuvimte pentru a izbutit
Răspuns :
Dorofteimarylep02rwx
Dorofteimarylep02rwx
11-02-2018
a izbutit=a reusit
a izbutit=a terminat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1) Rezolvați Ecuațiile:a) X+8=6;b) -4x+7=4-x.
Redactează Un Text Creativ După Un Plan Propriu De Idei, În Care Să Povestești O Întâm-plare Al Cărei Personaj Este O Pasăre. Stabilește:situația De Început / I
5p) 2. Trapezul ABCD Din Figura Alăturată Are Baza Mare AB, AD = DC = CB Și AB=AC. Măsura Unghiului ABC Este: a) 30°; c) 60°; b) 36°; d) 72°.
Am Mers Pana La Posta Dupa Scoala, Ca Sa Imi Ridic Un Colet Cu Blugi,am Nimerit Sa Am O Doamna Mai Chitibusa De Felul Ei, I-am Spus Ca Am Venit Sa Ridic Un Col
1. Fii Atent/(ă) Lamodelul Alăturatşi Completeazăo Carte Poştalǎpentru O Rudădin Altă Localitate.ExerSeazăcu BU Repedeee Va Rog! Dau Coroană!!
La O Gradinita Se Aduc 125 L De Apa.Se Consuma 8 Bidoane De Cate 10l.Cati L De Apa Raman Neconsumati?
8. AUDITION. Écoute Le Texte Et Réponds Aux Questions:a. Quels Sont Les Atouts De L'Internet Et Du Portable?b. Qu'est-ce Qui Caractérise La Conversation Vivante
Dece Pâmântulb Este Înparțit În Zone Naturale
Klara Mochte Nach Berlin Ziehen .Sie Hann Dort Eine Aubildung Machen
Alcătuieşte O Problemă După Imaginea De Mai Jos.Formulează Întrebarea Astfel Încât Problemasă Se Rezolve:a) Printr-o Operaţie;b) Prin Două Operații.