RO Study
👤
Georgetaserban81
Georgetaserban81
09-02-2018
Engleza
a fost răspuns
o propozitie cu browbeat
Răspuns :
Vreausavaajut
Vreausavaajut
09-02-2018
Why do you browbeat Your dog?
P.S.-sper că te-am ajutat
Answer Link
Robloxian223
Robloxian223
09-02-2018
Don't browbeat your pets,because they will hate you!!
Sper ca te-am ajutat^^
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Propozitia “Ma Bazez Pe Tine” Ce Funcție Sintactica Are “pe Tine”?
3. Diferenţa A Două Numere Este 1 ½ (un Intreg Si 1 Pe 2). Să Se Afle Cele Două Numere, Ştiind Că Unul Dintre Ele Este De Trei Ori Mai Mare Decît Celălalt.
Exemple De Texte Care Au Ca Tema,, Increderea In Propriile Forte/de Sine"macar 3 ExDAU COROANA
Va Rog!! Este Super Urgent!! Să Se Arate Că Soluțiile X₁ Şi X₂ Ale Ecuației X²-(m+1)x+m=0, Me R. Verifi X₁ + X₂-x₁1₂=1.
-1. Notează Cu A Enunţurile Adevărate Şi Cu F, Pe Cele False. Floarea-soarelui Se Roteşte După Soare. Muşchii Şi Ferigile Iubesc Lumina Puternică A Soarelui. Ca
Problema 3, Va Rog Frumos
Scrie Cu Cifre Romane Numerele Care Apar În Enunţurile De Mai Jos. • Pe Un Loc De Parcare Pentru O Mașină Ar Putea Sta 20 De Biciclete. • La Sfârşitul Secolului
Completeaza Spatiile Libere Din Textul De Mai Jos, Reprezentând Informatii Despre Circul Sidoli, Cu Forma Corecta A Cuvintelor Scrise Intre Paranteze. “Acolo Un
5. AB Şi CD Sunt Două Coarde Perpendiculare, Ce Conțin Centrul O Al Cercului De Rază R- 3 Cm. MA Aparține OA, N Aparține OD , P Este Pe Arcul Mic AD, MN Este
Vă Rog Să Mă Ajutați La Exercițiul Postat De Mai Sus.Și Explicați Aproape Pas Cu Pas Vă Rog Frumos