RO Study
👤
GameR89
GameR89
09-02-2018
Limba română
a fost răspuns
Ce este limbajul expresiv?
Răspuns :
Аноним
Аноним
09-02-2018
Limbajul expresiv = face referire la figuri de stil.
Answer Link
Аноним
Аноним
09-02-2018
Limbajul expresiv este limbajul care face referire la figurile de stil.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Repede Va Implor Am Nevoie Urgent In Câteva Minte Adică Dau Coroana Și Multe Puncte Exercițiu Este De Clasa A 8 A Va Rog
Un Râu Curge Spre Est Cu 60 Km/h. O Barcă Merge Pe Râu În Sensul De Curgere Cu 100de Km /h Pe O Direcție Ce Face Un Unghi De 30 Grade Față De Malul Râului. Care
Am Nevoie De Ajutor La Exercitiul 5 A Si B
Intr-un Cos Sunt Mai Multe Mere. Diferenta Dintre O Treime Si Un Sfert Din Merele Din Cos Este Egala Cu 6. Aflați Numărul De Mere Din Cos. Rog Metoda Grafica. M
11. Calculați Măsurile Unghiurilor Paralelogramului ABCD, În Fiecare Din Cazurile: A) Măsurile Unghiurilor A Şi B Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 4 Și 5.
Alcătuiți Un Text Argumentativ De 10-15 Rânduri În Care Să Vă Exprimați Opinia Referitoare La Alegerile Unei Meseri Pentru Integrarea Socială A Tinerilor.
3. Determină Cifrele A, B Şi C Din Egalitatea: 2acb+58bb=829cVa Rog Imi Trebuie Urgent Acord 30 Puncte
AJUTOORRR URGENTTTT VA ROGGGG
Care Este Cuvntul-cheie Al Fiecarui Paragraf Din Texutl De Ai Sus?.
Na Hidroxidul De Magneziu Se Utilizează Ca Aditiv Pentru Absorbția Fumului Și Mărirea Rezistenţei La Foc In Producerea Maselor Plastice. Rezolvă Problema. Calcu