RO Study
👤
AlexManzu
AlexManzu
09-02-2018
Limba română
a fost răspuns
SUNT Sanatos un text scurt
Răspuns :
Beatricecucu
Beatricecucu
09-02-2018
eu trăiesc sănătos,deoarece mănânc sănătos(legume și fructe).Eu fac exerciții în fiecare dimineață.Merg la plimbare.De aceea trăiesc sănătos!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog E Urgent Dau Coroană .
2. Transcrie Termenul Regent Al Propozițiilor Atributive Din Frazele De Mai Jos Şi precizează Ce Parte De Vorbire Este Acesta: a) Toți Câți Participă La Concurs
(6x-5) (8x+8) Mai Mic Ca Zero. Vă Rog Mult Îmi Trebuie Urgent, Dau 30 De Puncte
11 Subliniază Circumstanțialele Din Exemplele De Mai Jos. Unde Se Află, Față De Verbele De Care Depind? A. Tudor A Intrat Fără Zgomot. B. Am Plecat La Bunici. C
10 + + 4 = 14 17 +13 10 ५ 1 = 1 3 + Colorează Și Calculează După Model. 6 + 5 量量影哥哥哥哥 [B] 6 + 4 + 1 = 10 + 1 = 11 盈盈盈盈盈盈盈盈 8 + 7 + 1 = 1/6 + 1 = 117 + 4 + + = +
Îmi Puteți Traduce Următoarele Fraze În Engleza Va Rog!!!În Fiecare Zi Ma Duc La Școală Cu Autobuzul, Dar Astăzi Ma Duc Cu Mașina.Deobicei Prietenul Meu Cel Mai
Ce Conține Țigara?Cu Ce Dăunează?Ce Putem Face Noi Ca Să Oprim Fumatul?
Ma Poate Ajuta Cnv? Plss
Compară Similitudinile Şi Diferenţele Sesizate În Guvernarea Celor Doi Împăraţi Ruşi Alexandru I Si Nicolai L.
The Lake Lebore If It's Deep To Animals In The La 0 O Dangerous Toe, I T Of Bacteria An T Ou Want To Use Ли Șzlxkxkcnnc Dmd