Răspuns :
Bună seara.
- Au venit rezultatele controlului balistic. Sunt similare cu mărturia, iar acest lucru este foarte bun.
- Perfect. Înseamnă că totul nu va dura prea mult timp.
- Așa se pare.
- Nu ți-ai amintit cine sunt, nu-i așa?
- Nu. Păi, dacă sunteți de la tribunal..
- Nu, de la facultate, când erai anul patru, eu eram anul întâi.
- Chiar așa? Îmi cer scuze, au fost o mulțime de oameni.
- Da, așa a fost. Oricum, erai în ultimul an, dar rezultatele tale erau excelente! Mai era și domnul Antonio care făcea fotocopii.
- Da, era o persoană atât de drăguță.
- De asemenea, mai era și lectura despre Roma a lui Andei. Există vreo lectură de-a ta despre constituție sau comerț? Ei mereu au crezut că erai un profesor. Din cauza lecturilor tale pe care le scriai atât de atent, ne-ai ajutat pe o mulțime dintre noi în multe feluri.
- Nu, dragă, nu exagera atât de mult.
- Chiar așa a fost, chiar așa! Dar nu obișnuiai să vii la cantină. Te-am văzut o dată sau două ori.
- Noi ne petreceam timpul în bibliotecă.
- În orice caz, asta e situația. După câte se pare nu mai avem probleme de rezolvat cu privire la acest caz.
- Îți mulțumesc!
- O să mai luăm legătura.
- Bine. Pot să te duc oriunde dorești dacă vrei.
- Nu, am propria mașină, îți mulțumesc.
Succes!
- Au venit rezultatele controlului balistic. Sunt similare cu mărturia, iar acest lucru este foarte bun.
- Perfect. Înseamnă că totul nu va dura prea mult timp.
- Așa se pare.
- Nu ți-ai amintit cine sunt, nu-i așa?
- Nu. Păi, dacă sunteți de la tribunal..
- Nu, de la facultate, când erai anul patru, eu eram anul întâi.
- Chiar așa? Îmi cer scuze, au fost o mulțime de oameni.
- Da, așa a fost. Oricum, erai în ultimul an, dar rezultatele tale erau excelente! Mai era și domnul Antonio care făcea fotocopii.
- Da, era o persoană atât de drăguță.
- De asemenea, mai era și lectura despre Roma a lui Andei. Există vreo lectură de-a ta despre constituție sau comerț? Ei mereu au crezut că erai un profesor. Din cauza lecturilor tale pe care le scriai atât de atent, ne-ai ajutat pe o mulțime dintre noi în multe feluri.
- Nu, dragă, nu exagera atât de mult.
- Chiar așa a fost, chiar așa! Dar nu obișnuiai să vii la cantină. Te-am văzut o dată sau două ori.
- Noi ne petreceam timpul în bibliotecă.
- În orice caz, asta e situația. După câte se pare nu mai avem probleme de rezolvat cu privire la acest caz.
- Îți mulțumesc!
- O să mai luăm legătura.
- Bine. Pot să te duc oriunde dorești dacă vrei.
- Nu, am propria mașină, îți mulțumesc.
Succes!