RO Study
👤
Libelula5
Libelula5
08-02-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog rapid dau coroana
Răspuns :
Saoirse1
Saoirse1
09-02-2018
Rezolvarea in atașament
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Casiti Cate Un Simonim Pentru Urmatoarele Regionalisme:a Se Aburca,a Cotigi,harsit.
A) Ce Numar Vei Obtine Daca Din Cel Mai Mare Numar De Patru Cifre Distincte Veti Scadea Suma Dintre Cel Mai Mare Numar De Patru Cifre Pare Diferite Si Cel Mai M
[1],VA ROG; COMPLECTEAZA;81 82 CASUTA; 62 67 CASUTA; 84 86 CASUTA 93 99 CASUTA 72 75 CASUTA
Am O Problema Cam Greuta Si Nu Stiu Sa O Rezolv De Clasa IX :( "Un Mobil Se Deplaseaza In Linie Dreapta Intre Doua Puncte : A Si B .In Punctul A Viteza Este 4m/
Traduceti-mi Va Rog In Franceza : 1.Daca Mi S-ar Spune "langue Entragere" Imaginea Care Imi Vine In Mintea Este Imaginea Turnului Eiffel .2. Eu Prefer Limba Fra
Can You Say To Which Of The Above-mentioned Groups( North Amerca,americas,anglo-america) Does The Usa Belong? How Does The Usa Differ From The Other Countries I
Se Considera E(x)=(1+x)(1-x)+(x+2)-totul La A 2 Minus 2(x+2),unde X Este Numar Real.Determinati Numarul Real A Pentru Care E(a)=minus 1
Nu Stiu Sigur Daca Am Incadrat Intrebarea In Mteria Prezenta Dar...totusi... Am Nevoie De 4 Cauze Ale Violentei. Atentie!! Cauze Nu Exemple..
Analizati Pronumele Si Adj Pronominal Demonstrativ Ex: Acestea,cestalaltii...Acesta Este Un Prieten.Acordarea De Premii Acestora Se Face Azi.O Mierla,aceasta,ca
Indicati Modul Verbelor: Vom Scrie,am Dansa,sa Citesti,scrie,vorbind,de Invatat,mersese,a Asculta,ar Fi Mancat,fugiram,auzeam,o Sa Plecam,sa Fi Intrebat,lucrati