RO Study
👤
KaBoOm12
KaBoOm12
08-02-2018
Matematică
a fost răspuns
VA rog ajutatima am nevoie urgent!!
Răspuns :
Florin2k
Florin2k
08-02-2018
6, adica {1,2,3,4,6,12}.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bunica Are143 De Covrigi Si 125 De Nuci.ea Vrea Sa Dea Fiecarui Colindator3 Covrigi Sau 4 Nuci.caticolindatori Poate Primi Bunica? Cati Covrigi Si Cate Nuci Ai
Un Calorimetru Cu Masa M=250 G Contine M1=300g Apa(c1=4185J/Kg*k) Cu Temperatura T1=70 Grade Celsius. In Calorimetru Se Toarna M2=200g Alcool Etilic (c1=2290 J/
Alcatuiti Enunturi Cu Ajutorul Substantivelor Insotite De Adjective;tara,flori ,sarbatoare,carti ,apa,soare,cantece
De Câte Tipuri Este Curentul ?
Ce Sarbatori De Iarna Cunoasteti? Vreau Sa Imi Dati Mai Multe Exemple
Pretul Unei Biciclete Se Mareste Cu 20%.Dupa Un Timp Bicicleta Se Scumpeste Din Nou Cu 10% Ajungand Sa Coste 264 Lei.Determinati Pretul Initial Al Bicicletei.
Fata A Impins Poarta Gradinii Si A Vazut O Poteca Care Ducea Spre O Casa.In Fata Usii Era Un Caine Care Dormea Pe Un Covoras. Am Nevoie De Cate Un Atribut Ada
Un Elev Cumpara 4 Caiete Cu 1 Leu Bucata Si 10 Caiete De 1,5 Lei Bucata Cat A Costat In Medie Un Caiet????????????
Mentioneaza Trei Dermeni Din Familia Lexicala A Substantivului Munte
Fulgilor,stralucirea,copiiii, Bucuria, Plutesc,straluceste, Cazusera, Striga,zapada,stralucitoare,dealuri,saniilor Care Sunt Substantive?