RO Study
👤
Vanesa28
Vanesa28
08-02-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog dau coronița și mulțumire
Răspuns :
MirunaUnicorn01
MirunaUnicorn01
08-02-2018
Cam așa este exercițiul 1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut, Am Si Eu Nevoie De Ajutor La Aceste Exercitii. II. Răspundeţi La Următoarele Întrebări Pe Baza Textelor :4 P Text 1 „Allah Este Singurul/ Cel Mai/ În Per
1. Un Bloc Are 60 De Apartamente Cu Două Camere, Cu Trei Camere Și Cu Patru Camere, În Total Având 149 De Camere. Numărul Apartamentelor Cu Două Camere Este De
2. Care Dintre Compozitorii Prezentați Mai Sus A Avut Un Comportament Ciudat? Argumentează-ţi Răspunsul În 2-3 Rânduri. Eu Consider Că a Avut Un Comportament Bi
26. Într-un Cos Se Afla Nuci. Dacă Le Grupăm Câte 2, Câte 3 Sau Câte 5, De Fiecare Dată Rămâne O Nucă, Iar Dacă Le Grupam Câte 7, Nu Mai Rămâne Nicio Nucă. A) P
1)se Considera Perechile De Unghiuri Adiacente : 2) 3)
Completati Spatiile Punctate Astfel Incat Sa Obtineti Propozitii Adevarate. Va Rog Urgent!
Notează "X" In Dreptul Fiecărui Enunț Pentru A Stabili Corectitudinea Sau Incorectitudinea Acestuia, Bazandu-te Pe Informațiile Din Cele Două Texte.
Va Rogtrebuie Sa Ma Qjutati
Ana Are 12 Ani Iar Mama Ei Are 39 De Ani Peste Câți Ani Vârsta Mamei Va Fi De Două Ori Mai Mare Decât Vârsta Andrei
A) La Suma Numerelor 236 Și 78 Adaugă Diferența Dintre Numărul 765 Și Vecinul Său Mai Mic.236+78=314 765-764=1314+1=315b) Rezultatul Obținut Este Cu ...........