Răspuns :
M -am gandit ca primavara e un anotimp si nu am gresit! Dovada stau pasarile calatoare care se intorc la geamul mamei, soarele increzator ce straluceste in hohote, verdele crud care ma duce cu gandul la salata din castronul tatei!
-Copile, zise doamna mea, ce vei face asta primavara?
Ma uit la ea, e frumoasa, blanda si vorbeste precum susurul apei in crangul bunicilor. Ma gandesc un pic cu sufletul si raspund:
-Primavara asta am sa iubesc viata un pic mai mult! Si toate astea pentru ca iarna a fost grea si e timpul pentru nesfarsita veselie!
Zambind, doamna mea mi-a asezat in palma un ghiocel.
- Sa ai grija de sufletul lui caci se pierde repede! A razbit prin pamantul inghetat sa- ti zambeasca pentru ca, mai apoi sa faca loc distinsei impliniri - PRIMAVARA!
-Copile, zise doamna mea, ce vei face asta primavara?
Ma uit la ea, e frumoasa, blanda si vorbeste precum susurul apei in crangul bunicilor. Ma gandesc un pic cu sufletul si raspund:
-Primavara asta am sa iubesc viata un pic mai mult! Si toate astea pentru ca iarna a fost grea si e timpul pentru nesfarsita veselie!
Zambind, doamna mea mi-a asezat in palma un ghiocel.
- Sa ai grija de sufletul lui caci se pierde repede! A razbit prin pamantul inghetat sa- ti zambeasca pentru ca, mai apoi sa faca loc distinsei impliniri - PRIMAVARA!