RO Study
👤
Martinica10
Martinica10
07-02-2018
Engleza
a fost răspuns
va rog!!!!!!!!!!!!!!
Răspuns :
Rezolvatiecuuutile
Rezolvatiecuuutile
07-02-2018
a
c
b
d
c
b
d
a
c
SPER CA TE-AM AJUTAT
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
10. Write The Following Times In Words: . 7:00 - It Is Seven O'clock (sharp) 7:15 - It Is Quarter Past Seven - . 3:30 - It Is 5:15 - It Is . - 8:00 - It Is 9:45
Scrieți Partea De Vorbire, Cazul Și Funcția Sintactica Următoarelor Cuvinte: Întrebările ACELORA Despre Planurile ALOR TĂI Au Fost Spuse IN CIUDA ALOR NOȘTRI Ș
Dau Coroană Care Mă Ajută!!!!1.Scrie Un Text De 7-9 Rânduri In Care Să Descrii Ce Vrei Sa Devii In Viitor,dar Fără A Preciza Meseria.(Judecător)Meseria Este In
Найти Значения Функции
Imi Poate Spune Cineva Sensuri La Cadru??? (Ex: “Un Cadru Din Poliție Ne-a Vorbit Despre Circulație”și “Am Primit Diploma Într-un Cadru Festiv”).
Alcătuiește Planul De Idei. Poți Lua Ca Repere Cuvintele:familie,membri, Preferințe,obligații, Importanță. B)Scrie Despre Importanța Faptului De A Fi Împreună C
Afla Valoarea Lui ,,x". [36+6×4-(x÷5+3)]÷6=9 (dau Coroană,inimă Și 5 Stele.)
In Enunțul Mara,ajuta Ma!virgula S A Folosit: A.pentru A Exprima O Rugăminte; B.pentru A Separa Elementele Unei Enumerari; C.pentru A Separa O Strigare De Restu
In Triangle PQR, X Is A Point On PQ. RX Is Perpendicular To PQ. R Not Drawn Accurately 34 Cm 20 Cm 16 Cm P Q Х Work Out The Ratio PX: XQ Give Your Answer In Its
Ajutațima Dau Coroană Și Puncte Promitttttttt Repedeeee Doar Pe Prima