RO Study
👤
Fifrgaro
Fifrgaro
07-02-2018
Matematică
a fost răspuns
cum se rezolva acest exercitiu
Răspuns :
Ardei41
Ardei41
07-02-2018
cel de sus sau cel de jos,și sus este amplificați sau simplificati
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Cutie Sunt Bile Rosii,albe Si Negre.Din Total,3/5 Sunt Bile Albe,4/6 Din Rest Sunt Bile Negre,iar Restulde 8 Bile Sunt Rosii.
Va Rooooooog !!!!!!!!!
Fie Sirul De Nr Naturale: A1,a2,a3,.....unde An = 5n-2,cu N Apartine N* a)scrie Primii 6 Termeni Ai Sirului b)scrie Termenii De Pe Locurile:18,1019,2012 c
1. Cursa. Am Incheiat Un Concurs De Alergatori Pe Locul Al 2012-lea. La Sosire Am Aflat Ca Fiecare Al Saptelea Alergator A Fost Descalificat. Pe Ce Loc Sunt Acu
Un Substantiv,in Cazul Nominativ,cu Functia Sintactica De Nume Predicativ;o Prepozitie Simpla In Cazul Acuzativ;un Articol Nehotarat;un Substantiv,in Cazul Geni
Realizeaza O COMPUNERE De 10-15 Randuri Cu Titlul BALUL La Care Sa Participe Urmatoarele Personaje :Habarnam Si Prichindutele . VA ROG URGENT DAU COROANA.
Construiesc Castele Si Macin Munți. Orbesc Unii Oameni, Dar Ajut Pe Alții Sa Vadă. Ce Sunt? (nearticulat )
Daca Am O Forta A Carei Valoare Depinde De Coordonata La Care Se Gaseste Corpul,lucrul Mecanic Efectuat De Ea Va Fi Egal Cu Aria Suprafetei Delimitata De Grafic
Bună. Mă Ajutați Vă Rog Frumos? Vă Rog! Este Foarte Urgent. ☺☺☺
Intr-o Punga Sunt 3 Intregi Si 1/2 Kg De Mere,iar In Alta Cu 5 Intregi Si 3/4 Kg Mai Mult.Cate Kg De Mere Sunt In Cele 2 Pungi?Va Rog Ajutatima,dau Coroana!!!!!