RO Study
👤
Calinccv
Calinccv
07-02-2018
Limba română
a fost răspuns
Gura aduce ... trebuie completat proverbul
Răspuns :
Alexandramatu
Alexandramatu
07-02-2018
Gura aduce ura este proverbul pe care l-am completat.
Answer Link
Dya2003
Dya2003
07-02-2018
Gura aduce ura.......
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Te Rog Sa Mă Ajuţi: List Five Differences Between Definite And Indefinite Articles In English (a, An; The)
Diferenta A Doua Nr Este 20 . Sa Se Afle Numerele Stiind Ca Unul Dintre Ele Este 4/3 Din Celalalt.
Un Acoperis Pentru Un Adapost De Animale Este Format Din2 Dreptunghiuri Cu Dimensiunile De 6 Metri Cu Dimensiunile De 6 Metri Si 2 Mtri El Trebuie Acoperit Cu T
Comenteaza Afimatia "De Ce Ma Joc? Simplu. Imi Place, Sunt Liber, Lumea Jocului E Lumea Mea, Lumea Triumfurilor Mele" In 10 Randuri.
Cine A Scris Ion Romanul Ion?
Se Considera Doua Numere Reale Pozitive Distincte.Suma Lor Se Inmulteste Cu Diferenta Lor.Produsul Astfel Obtinut Este Un Numar Pozitiv Cu 4 Mai Mic Decat Patra
Am 2 Probleme La Matematica De Vacanta Si Nu Stiu Sa Le Rezolv.(clasa A VIII)1.O Persoana a Depus La Banca Suma De 50000 Lei. Dobanda Bancii Este De 6.5% pe A
Gasiti Contexte Substantivale Potrivite Adjectivelor : Lin, Gol, Plin.
Din 4 Scoli Au Plecat In Tabara Un Numar De 341 Elevi. Din Prima Si A Doua Scoala Au Plecat In Total 175 Elevi.Din A Patra Au Plecat Cu 46 Mai Multi Decat Din A
Bursa Lunara A Unui Elev Este Mai Mica Decat 450 Lei Cu Tot Atatia Lei Cat Ar Primi Peste 450 Lei, Daca I S-ar Dubla Suma . Care Este Bursa Elevui ? cat Mai Rep