RO Study
👤
Nicavo2018
Nicavo2018
06-02-2018
Limba română
a fost răspuns
Ma ajutati va rog frimossss
Răspuns :
2alexa2
2alexa2
06-02-2018
I-f.i,,eu",n.singular,c.dati.f.neaccentuata,f.s.comp.ind.
i-f.i.,,eu",n.sing.,c dativ,f.neaccentuata,f.s.comp.ind.
le-f.i,, lor",n sing.,c.acuz.,f neaccentuata,f.s.atribut
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hoinaresti Printre Notele Muzicale.. Ce'ar Fi Sa'i Scrii Cateva Randuri Lui George Enescu? Imagineaza'ti Ca Este Un Copil De Varsta Ta.
Scuzati-ma Ca Pun Multe Intrebari Dar Din Nou Nu Am Puncte .1. Pentru Protectia Parcului Administratia Lucreaza Cu 13 Rangeri, Sunt Delimitate Zonele De Campare
Ce E O Proportir Derivata ?? :))
Un Triunghi Isoscel Are Laturile Congruente 5 Și Baza 6cm a) Calculați Înălțimea Corespunzătoare Bazei b) Aria c) Celelalte Înălțimi d) Raza Cercului Înscris Î
Am O Tema La Romana Care Zice: Imagineaza-ti Ca Te Afli Alaturi De Bunii Tai Prieteni In Preajma Focului De Tabara. Scrie 15 Randuri In Caiet. Ajutati-ma Va Rog
Aflati Cel Mai Mic Numar Natural care Impartit Pe Rand La Numerele 24,40,,58,da Acelasi Rest 5 si Caturile Nenule.
Canionul Este Reprezentat Prin Chei Sapate In Calcar Pe O Lungime De 160 M ,si Paote Fi Parcurs In Circa 0,5 H.In Cat Timp Parcurge 800 Dm ? Transforma Rezultat
Rezolvati In Q Ecuatia X -2 Supra 4 - X + 1 Supra 6 = 1 Supra 6
Daca 90 Echipe Sapa 4.500 De Metri De Sant, Cati Metri Vor Fi Sapati De O Singura Echipa?
Un Magazin Face O Reducere De 10% La Produsele Electrocasnice, Astfel Ca Un Frigider Costa Acum 1080 Lei. Reducerea A Fost De: ?? Vreau Rezolvarea Completa!