RO Study
👤
Zin4k
Zin4k
06-02-2018
Matematică
a fost răspuns
sa se calculeze radacina de ordinul 4 din 625!
Răspuns :
Nitugheorghe57
Nitugheorghe57
06-02-2018
Mult succes în continuare!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completează Casetele Folosind Cuvintele Sau /s-au .ioana Si Andrei ......împrietenit . Vrei Un Mar .... Opera . Cred Ca Mi-ar Plăcea O Portocala ....o Banana
Cum Ne Numim 2/4 Aveti. Un Atasament Cum Trebuie Rezolvata
Vă Rog Să Mă Ajutați Cu Un Text Cu Titlul,,În Curtea Școlii"vă Rog Să Nu Fie De Pe Internetdau Coroana
Cum Ne Numim 2/4 Aveti. Un Atasament Cum Trebuie Rezolvata
1.Se Considera O Piramida Patrulatera Regulata VABCD, Cu Latura Bazei AB = 10 Cm Si Inaltimea VO = 12 Cm. a) Aratati Ca Apotema Piramidei Are Lungimea De 13 Cm.
Sapte Copii Au Realizat La Ora De Educatie Plastica 49 De Felicitari Pentru Sarbatorile De Iarna. Cate Felicitari A Realizat Fiecare Copil Daca Se Stie Ca Nu Su
Va Rog Mult ,vreau Rezolvarea Completa.
Sa Se Afle Cinci Numere Naturale Consecutive Care Au Suma 3130. (Probleme Care Se Rezolva Cu Ajutorul Ecuatiilor)
O Cantitate De 4245 Kg De Cartofi Se Pune În Lazi De Cate 42 De Kg Și 57 De Kg.Cate Lazi Sunt Necesare Din Fiecare Fel,dacă Numărul Celor De 57 De Kg Sunt Cu 5
In Trei Clase Sunt 84 De Elevi . Daca In Prima Clasa Ar Pleca 5 Elevi Iar In Treia Ar Mai Veni Inca 2 Elevi Atunci In Fiecare Clasa Ar Fi Acelasi Nr. De Elevi.