RO Study
👤
Leonardodavinci2
Leonardodavinci2
05-02-2018
Biologie
a fost răspuns
Ex 2,3 va rog !!! DAU COROANA
Răspuns :
Cotofanamaiusea1
Cotofanamaiusea1
06-02-2018
1.Albastra
2.Rosie
3.Pentru ca capilarele au amândouă culori
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu Cate 2 Propozitii Pentru Fiecare Tip De Subordonata Mentionata Mai Jos, Care Sa Fie Introduse Prin Adverbul Relativ Cum! Subiectiva, Predicativa, At
Un Camion Trebuie Sa Transporte O Cantitate De 40562,75kg De Grau.Incarcat ,cantareste 7235,5 Kg Iar Gol Contareste 2460kg. Ce Cantitate De Grau Mai Are De Tran
Transformati Propozitiile De La Punctul 7 In Propozitii Dezvoltate, Negative. Propozitiile Sunt: ADUCE: Toamna Aduce Multe Roade Bogate. SIMT: In Fiecare Craciu
Daca Inmultim Perimetrul Unui Triunghi Echilateral Cu 3 Si Scadem 91 , Obtinem Un Numar Egal Cu Dublul Laturii Triunghiului . Determina Latura Si Peerimetrul Tr
In Livada Unui Fermier S-au Plantat 720 De Meri Peri Si Pruni. Stiind Ca 3 Supra 6 Din Toti Pomii Au Fost Meri Afla Cati Peri Si Cati Pruni S-au Plantat Daca
URGENT ! Will Life Be Better Or Worse In The Future? Why? Here Are Some Ideas : No Cars, No More Forest, Visit Other Worlds, Not Go To School, Never See The Sun
Am Adunat De Pe Cartofi 75 De Gandaci.Daca 8 Erau Adult I,IAR Restul Larve,afla Care Larve Am Adunat
Buna.Va Rog Urgent. Redactează Un Scurt Text De 5-7 Rânduri In Care Sa Prezinți O Întâmplare Amuzanta Cu Cățelul Sau Pisica Ta.Folositi Adverbe De Timp,mod Si L
Un Text De 10 Randuri Despre Primavara Cu Titlul Primavara
Comenteaza Proverbul:"Din Stejar , Stejar Rasare " . Va Roooooooooooog