RO Study
👤
Nataliush
Nataliush
05-02-2018
Limba română
a fost răspuns
povestire succinta despre iarna
Răspuns :
Filip40
Filip40
05-02-2018
Astăzi este luna decembrie și va veni Moș Crăciun.Eu îl aștept cu nerabdare cu biscuiți și lapte. Este dimineața și mosul a venit cu haine și dulciuri.La miază m-am dat cu sania cu prieteni și familia. ...sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu O Propozitie Cu Omonimul Cuvantului Fiare Sa Se Potriveasca In Urmatorul Vers: ,, Dar Şi Ele-s Fiare Reci."
Completati Proverbele Cu Numerale Potrivite: ........... Degete La O Mana,impreuna Nascute,impreuna Crescute Si Unul Cu Altul Nicicum Nu Se Potriveste. Decat...
25%din300 40%din360 15%din225
Prenumeler Tatalui Iancu De Hunedoara
Matei A Cheltuit Sambata Dupa Amiaza Doua Cincimi Din Suma Pe Care O Avea Dimineata.Duminica Dupa Ce A Mai Cheltuit Inca 13 Lei,matei Mai Are 8 Lei Din Suma Ini
Irina ,Radu Si Marius Au Inpreuna 750 De Timbre .Irina Are Cu 30 De Timbre Mai Multe Decat Radu ,ia R Marius De 4 Ori Mai Ulte Decat Radu .Cate Timbre Are Fieca
(an) N ≥1= Progresie Aritmetica , A₁+a₂+a₃ = 6 , A₁²+a₂²+a₃²= 14..a₁=? , R ₁= ? Va Rog Sa Ma Ajutati !!
Buna,ma Puteti Ajuta Cu Urmatoarele Transformari?: 75 Cg=? G 147 Hg=? Kg 157,5 Mg=? G 42 Q=? Dag 17 Dg=? Dag Multumesc Anticipat! :)P.S. Sunt Clasa A 6-a
Buna! Sa Se Determine Doua Numere Naturale, Stiind Ca Suma Lor Este 2013, Iar Dase Se Impart Cele Doua Numere Se Obtine Catul 4 Si Restul 3. Vreau Rezolvarea, N
Care Este Cel Mai Mic Numar Natural Cu Cifra Zecilor 6?