RO Study
👤
Suhacevski1
Suhacevski1
05-02-2018
Limba română
a fost răspuns
Sens opus la invatatura si viteaz0
Răspuns :
9663Andra23111
9663Andra23111
05-02-2018
lenevit
lent
imi dai coroana?????
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pretul Unei Biciclete Se Mareste Cu 20%.Dupa Un Timp Bicicleta Se Scumpeste Din Nou Cu 10%,ajungand Sa Coste 264 Lei.Determinati Pretul Initial Al Bicicletei.vr
Perimetrul Unui Triunghi Cu Doua Laturi De Lungimi Egale Este De De 96m.Una Dintre Laturi Are Lungimea De 40m.Ce Lungime Au Celelalte Laturi?Afla Toate Solutiil
Va Rog Spuneti-mi O Propozitiein Cazul Acuzativ
O Piramida Patrulatera Regulata Are Toate Muchiile Congruente Si Aria Laterala 4√3 M²A)aflati Aria Totala Si Volumul PiramideiB)aratati ca 2 Muchii Laterale Opu
Aria Triunghiului Dreptunghic ,si Un Unghii Ascutit De 30 De Grade Are Aria Egala ? Va Rog Ajutati-maa
Gasiti Epitete Neasteptate Pentru Cuvintele:izvor,luna,crin,strada,dorinta,vis,desert,.portocala,lumina
Suma A Doua Nr Este 10.daca Maresc Primul Nr De 2 Ori, Iar Pe Al Doilea Il Micsorez De 2 Ori Obtinnumere Egale.care Sunt Cele Doua Numere.
Un Paralelipipd Dreptunghic ABCDA'B'C'D' Are Ab=5cm Bc=8cm Si Volumul V=768 Cm Cubiaflati Perimetrul Bazei ABCDlungimea Inaltimii AA'aria Totala A Paralelipiped
Salut, Cum Aflu Si Eu Intersectia A Doua Grafice ? G(x) Si F(x) Clasa A 8-a . F(x)= 2x-1 Si G(x) = -x+5 ! Am Facut G(x) = F(x) Si Mi-a Dat X=2. Care E Urmatorul
Cat Face [12,15,60,20,30]