RO Study
👤
Cristinuca1234
Cristinuca1234
17-01-2015
Franceza
a fost răspuns
Ce inseamna seur ???
Răspuns :
Balanoaeinely
Balanoaeinely
17-01-2015
seur inseamna sora in limba franceza
Answer Link
Galadreea
Galadreea
17-01-2015
Cred ca vrei sa spui soeur, care inseamna sora
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Raportul Perimetrelor A Doua Patrate Este 1,2 Calculati Raportul Ariilor Acestora.
Un Corp Cu Masa De 2 Kg Este Lasat Sa Cada Liber De La Inaltimea De 5 M .la Contact Cu Solul Viteza Va Fi : A.10km/h B.5m/s C.10m/s D.1m/s Va Rog Frumos Sa Scri
Sa Se Traduca In Franceza:1) Colegi Mei Au Invatat Multe Lucruri Folosind Internetul2) Aceasta A Fost Ultima Locuinta A Marelui Inventator.3) Ce Castele Ai Vizi
Scriere Creativa Despre Copilarie Sau primavara Va Rog Cat Mai Repede
Fie Patrulaterul ABCD Cu AC_|_ BD,AD=5 Cm Si BC = 12 CmCalculati Radical Din AB La Puterea A Doua +CD La Puterea A Doua..Va Rog Sa Ma Ajutati Urgent!!!!!!
Va Rog Sa-mi Scoateti Adjectivele Din Textul Urmator : Martisorul Satului Este Vechi Si Simplu.Este Facut De Femei Din Doua Fire De Lana,unul Alb Si Unul Rosu,p
Puteti Sa Imi Raspundeti La O Intrebare ?Care Este Nedumerirea Vrabiutei?
Stabiliti Valoarea De Adevar A Propozitiilor:a)Ortocentrul Unui Triunghi Dreptunghic Este Varful Unghiului Drept.b)Ortocentrul Unui Triunghi Obtuzunghic Este Si
De Ce Animalele Cu Fecundatie Externa Depun Mai Multe Oua Decit Animalele Cu Fecundatie Interna?
Stiind Ca Sfertul Unui Nr Este Egal Cu Produsul Numerelor 19 Si 4 , Sa Se Afle Dublul Numarului Micsorat Cu Cel Mai Mic Numar Impar De Trei Cifre Disincte ! Va