RO Study
👤
Bookworm1
Bookworm1
05-02-2018
Matematică
a fost răspuns
2016 scris ca o putere
Răspuns :
Аноним
Аноним
06-02-2018
2016^1
Nu îmi mai aduc aminte
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Stiti Despre Acordeon ? ajutati-ma Pls
Salut!Imi Puteti Spune Care Sunt Tema/temele Poeziei: Nici Gandurile Voastre, Nici Florile Nu-mi Spun, Nici Negurile Toamnei, Ca Sunt Iesit Din Minte – Ci Numa
In Triunghiul ABC, Masura Unghiului B Este Egala Cu 60°, Masura Unghiului C Este Egala Cu 50°, AD Este Inaltimea Din A A Triunghiului, Iar AE Este Bisectoarea
Va Rog Mult,in Limita Puterilor Ajutatima!!! f:R In R,f(x)=x+1 Si G:R* In R*,g(x)=2\x Multumesc Anticipat!!!
Vaaa Rooog Ajutatima!!! PENTRU EXAMEN LA FIZICA!!!! Un Cal Trage Uniform O Trasura Cu Viteza De 0,9 M/s, Actionand Cu O Forta De 400N Orientate Orizontal. Calcu
Daca Elevii Dintr-o Sala De Clasa S-ar Așeza Cate Doi Intr-o Banca,ar Rămâne O Banca Ocupata Doar Cu Un Singur Elev. Daca Aceeași Elevi S-ar Așeza Cate Trei Int
5 Propoziti Cu Odata/5 Propoziti Cu O Data
Buna! Am Si Eu Un Exercitiu : Fie Multimea A={x Aparține Mulțimii Nr Naturale Cu Proprietatea Ca 2 Mai Mic Sau Egal Decât X Care Este La Randul Lui Mai Mic Sau
1)sinonime Pentru Cuv.a Veni, 2)Alcatiti Un Enunt In Care Cuv Ochi Sa Aiba Sens Figurat.
Vreu Si Eu Un Rezumat La Lectia Din Cartea De Istorie Cls 4 Rezumatul Sa Fie De La Pg 46 Avram Iancu - Craisorul Muntilor