RO Study
👤
Eugen2005
Eugen2005
04-02-2018
Matematică
a fost răspuns
Ce este o fracție?va rog urgent
Răspuns :
Alecvaduva
Alecvaduva
04-02-2018
este un raport dintre doua numere
Answer Link
Madalinamonicam
Madalinamonicam
04-02-2018
O fracție este un raport intre doua sau mai multe numere.
Succes la teme Eugen2005
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Matematica Cl 5 Media Aritmetica A Nr Consecutive
De Ce Pasarile Pot Zbura?
Suma Atrei Numere Naturale Este 52.daca Din Primul Numar Se Scade 8,din Al Doilea Numar Se Scade Primul Numar,din Al Treilea Numar Sa Scade Al Doilea Numar Si A
Imi Puteti Sugera Cateva idei Pentru O Compunere In Care Sa descriu Un Tablou Nocturn :)
Suma A Trei Numere Naturale Este 240. Daca Din Fiecare Numar Se Scade Acelasi Numar X, Se Obtin Numere 52 , 24 Si Respectiv 113. Aflati Valoarea Numarului X
In Textul De Mai Jos, Care Sunt Epitetele,comparatiile Si Personificarile???Tot Mai Miroase Via A Tămâios Şi CoarnăMustos A Piersici Coapte Şi Crud A Foi De Nuc
Intr-o Camera Cu Patru Colturi,se Afla Cate O Pisica In Fiecare Colt.In Fata Ficarii Pisicii Se Afla Alte Tre Pisici,iar Pe Coada Fiecarei Pisici Se Afla Cate O
Cn Imi Poate Si Mie Sa Imi Traduca Niste Propozitii Din Engleza In Romana :1.Sally And Cleary Didn't Used To Se Much Good Friends 2.I am Not Used To Hearing Bad
Alegeti Un Personaj ( Luiza De Preferat Din Dumbrava Minunata ) Si Scrieti Cate Un Adjectiv Pt Substantivele Care Sa Caracterizeze Personajul : - Ochii-gura-p
Ce Va Sugereaza Formula ,,a Fost Odata Ca Niciodata,,?