RO Study
👤
Boostset
Boostset
03-02-2018
Informatică
a fost răspuns
Cum se poate rezolva ?
Răspuns :
Аноним
Аноним
03-02-2018
#include<iostream.h>
using namespace std;
int main (){int n,x;
cin>>n;
cin>>x;
return n*x;}
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salutare! Vreau Sa Va Intreb La Informatica Urmatoarele Probleme. M-am Chinuit Si Nu Imi Ies: 1.Se Dau 5 Numere Distincte. Să Se Determine Suma Celor Mai Mari 3
Vreau Si Eu Ocompunere Despre Primavara.va Rog Cu Multe Exptesii Frumoase. {ii Trebuie Lui Doamna Diriginta Si Mi-a Cerut Mie} Va Rog Repedeeeeee!!!!! VA ROG M
Ma Ajuta Cineva Si Pe Mn Cu Un Comentariu Despre Scrisoarea De Dragoste Trimisa De Veronica Micle Catre Eminescu Care Se Numeste "Eminescul Meu Scump" La Limba
Prin Ce S.a Format Cuvantul Fiecare:compunere Sau Derivafe
Masura Unghiului Exterior Triunghiului ABC, Cu Virful In C este De 120grade,iar M(unghiuluiA)=3·m(ung.B). a)Aflati M(ung.A) Si M(ung.B); b)Demonstrati Ca [AB]≡[
1,3•x=x+3,72. Cum O Rezolv?
Ex:3 Descompuneti In Factori a)49x La A 2 Y La A 2+ 14 Y La A 2 X+y La A 2 Va Rog Un Răspuns Clar!!!✌️
Rezolvarea Completa , Va Rog !
Argumenteaza Titlul Lecturii : Poveswtea Cu VraJITOAREA PANA DE GAITA VA Roggggggggg Repede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Din Padure Au Cules 12 Kg De Mure, Afine Si Zmeura. Catitatea De Mure Si Afine Este De 9 Kg, Iar Cea De Afine Si Zmeura Este De 8 Kg. Aflati Cate Kg De Fructe