RO Study
👤
Cameliu
Cameliu
02-02-2018
Matematică
a fost răspuns
multumesc anticipat (cred ca e simplu )
Răspuns :
Crisanemanuel
Crisanemanuel
02-02-2018
.............................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prețul Unui Obiect Este De 300 De Lei. După O Reducere Cu 5% Din Preț, Urmează O Nouă Reducere Cu 5% Din Noul Preț. Calculați Cu Ce Procent S-a Micșorat Prețul
Menționați Dacă Pronumele Reflexive Au Funcție Sintactica Și Precizați Cazul: 1.Isi Cumpără Mereu Cărți. 2.Isi Da Seama De Situație. 3.Isi Pierde Pixul. 4.Ne Ad
Dau Coroana!!! Imi Poate Explica Va Rog Cineva Cum Sta Treaba Cu Unghiurile Necoplanare Adica Cat Este Masura Unui Unghi Format De Doua Drepte Necoplanare Dau M
Mulțimile Literelor Care Formează Fiecare Dintre Următoarele Cuvinte:”matematica”;”jucărie”;”electricitate”;”marmeladă”;
Un Obiect S-a Ieftinit Cu 20% și Apoi Noul Preț S-a Mărit Cu 20% . Ultimul Preț Este Egal Cu 288 de lei. Determinați Prețul Inițial Al Obiectului.
Determinati Perechile De Numere Naturale (a;b) Pentru Care: (a;b)=18 Și [a;b]=270 VA ROG EXPLICATIE PAS CU PAS!!!
Aflati Numarul Necunoscut Y Din: 5000-50*[500-10*(500-9y)]=500. Multumesc!
Ana Are 600 De Bile Albe Sau Rosii. Dorind Sa Aiba Numai Bile Albe, Ea Face Schimb Cu Prietean Sa Roxana Care Ofera 8 Bile Albe Pentru Fiecare 17 Rosii. Dupa Sc
Va Rog Mult Ajutati-maCine Ma Ajuta La Toate Primeste Coroana
Daca Am Incercuit Diftong Ul La Examen Si Am Scris 1. Imi Anuleaza Examenul De A 8 A???.....