RO Study
👤
Ripaalex12
Ripaalex12
02-02-2018
Matematică
a fost răspuns
Cel mai mic număr natural de două cifre
Răspuns :
Аноним
Аноним
02-02-2018
Cel mai mic număr natural de două cifre 10
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Bibliotecă Școlară A Împrumutat Elevilor 51 De Cărți Și A Constatat Că Numărul Cărților Rămase Reprezintă 85% Din Numărul Total De Cărți.Aflati Câte Cărți Are
O Persoana O Cheltuit Mai Întâi 35% Din Suma Pe Care O Avea ,apoi 25% Din Suma Inițială Și I-au Mai Rămas 48 Lei .Ce Suma O Avut La Început ?
L Schimbă Locul Adjectivului Faţă De Substantivul Determinat Și Rescrie Propozitia.Ghiocelul Mic Şi Firav Plângea Într-un Colt.• Ghiocelul Mititel Suferea Sub Z
Mi-ar Trebui Putin Ajutor Cu Ex 6. Nu Stiu Cum Sa Abordez Problema
....... Sunt Sunete La Rostirea Cărora Aerul Întâlnește Obstacole La Ieșirea Aparatul Fonator. Ele Nu Pot Forma Singure Silabele.va Rog Să Mă Ajutati Întrebarea
Un Teren În Formă De Dreptunghi În Lungimea De 87 M Și Lățimea O Treime Din Lungime Câți Metri De Sârmă Sunt Necesari Pentru A Împrejmui Terenul Cu Trei Rânduri
1. Subliniază Pronumele Reflexive Din Enunţurile Date.3 Punctea. Ti-am Spus Că Îmi Curăț Singur Hainele. B. Mama S-ar Încălța Cu Pantofii Noi, Dar O Dorpicioare
F(N) 31. În Figura Alăturată Este Reprezentată forta Ce Acţionează Asupra Unui Corp, În Func- tie De Distanţa Străbătută. Calculaţi Lucrul mecanic Total Efectua
Un Producător Vine Sa Vândă La Piata 100 De Lăzi Cu Căpșuni, 80 De Lăzi Cu Cireșe Și 50 De Lăzi Cu Vișine, Fiecare Lada Conținând Câte 9 Kg De Fructe. Câte Kilo
O Compunere De Minimum 25 De Randuri In Care Sa Descrii O Finta Fantastica.