👤

eseu:"daca as fi eu primar"
va rog urgent!!

Răspuns :

Munca de primar este una importanta, care pune in valoare mai mult sau mai putin seriozitatea si caracterul unui om.
Un primar adevarat trebuie sa stie sa consilieze tot felul de situatii, fie dificile sau nu astfel incat sa le fie bine tuturor. Totodata, acesta trebuie sa demonstreze ca ii pasa de cetatenii pe care ii conduce, interesandu-se de traiul lor iar in conditiile in care nivelul de trai este foarte greu, sa ii ajute prin organizarea a diferite campanii si donatii caritas.
Daca as fi eu primar as avea grija ca tinerii din orfelinate sau centre sa fie ingrijiti asa cum trebuie, sa fie ajutati in a-si face un viitor, o cariera. Al doilea lucru pe care l-as face ar fi sa lupt pentru a obtine bani de la UE pentru a perfectiona si moderniza toate scolile din orasul meu astfel incat sa le fie mai usor si elevilor sa invete, si cadrelor didactice. Al treilea lucru ar fi sa ma asigur ca toata lumea are ce manca si incalzire iar cine nu ar avea, sa poata merge la un centru gratuit unde sa beneficieze de hrana, caldura si un pat peste noapte.
Asta consider eu ca ar trebui sa fac in calitate de primar, sa ajut orasul cu ce si cat pot mai mult si mai bine.