👤
a fost răspuns

Lucrai in grup.Scrieti un text format din10 sau 12 enunturi ,in care sa va imaginati aparitia vulcanilor noroiosi iata câteva sugestii ! gasiti un titlu sugestiv organizativa ideile sub forma unui ciorchine. Dezvoltati fiecate parte a textului.Ideile:Ce credeti ca au fost cândva vulcanii? Ce element imaginar produce schimbarea, respectiv aparitia vulcanilor? Ce insusire au dobândit, de atunci, vulvanii? -Revizuiti textul.Scrietil pe o coala mare .ilustratil .Pfezentati lucrarile in fata clasei.Varog mult sa ma ajutați ca nu stiu

Răspuns :

Intr-o zi insorita,am fost cu clasa intr-o excursie ca sa vizitam un anumit vulcan.Atunci cand l-am vazut,am ramas umit/a!Era asa de mare!Peste cateva minute,doamna ne-a spus ca pe vremea cand nu erau oamenii,vulcanii erau munti,iar atunci erau dinozauri.Ne-a mai spus ca vulcanii s-au format cand au aterizat asteroizii pe pamant si a omorat toti dinozaurii.De tunci,vulcanii dobandesc ca dinozaurii au existat.Toti am ramas cu gura cascata.Apoi spre viita acelui munte,ne-a spus sa facem mereu linsite ca sa nu facem sa erupa vulcanul.Atunci m-am speriat enorm.
A fost o experienta minunata!!

Sper ca te-am ajutat!!