RO Study
👤
Alincik2007
Alincik2007
31-01-2018
Engleza
a fost răspuns
Va rog ex 5!!!!!!!!!!!
Răspuns :
RalucaMoony
RalucaMoony
31-01-2018
1. The Americans celebrate Thanksgiving in November.
2. They eat thurkey on Thanksgiving.
3. Thanksgiving is an important holiday in the USA
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Multimile A={1,2,3}si B={a,b,c,d}unde A,b,c,d ERsa Se Scrie Produsele Carteziene;AxA;AxB;BxA;BxB
Cu Ce Impresii Rămânem Din Scufita Roșie? Mulțumesc
Triplul Unui Număr Este Adunat Cu 2,rezultatul Înmulțit Cu 5,produsul Micșorat Cu 1000 Și Se Obține 510. Afla Numarul
Buna! Aratati Ca Urmatoarea Expresie Apartine Q. E URGENT ! Chiar Nu Stiu Sa O Fac. [tex] \sqrt{(3x {}^{2} + 5x + 1)(3x {}^{2} + 5x + 3) + 1} [/tex]Mulțumesc!
Prezentați In 25 De Randuri Subiectul Unui Roman-jurnal Din Literatura Romana Sau Universala.VA ROG MULT CAT MAI REPEDE
Desenează In Caiet Un Indicator Asemănător Celui De Mai Jos Și Notează Verbele La Modul Indicativ Din Textul Dat In Dreptul Săgeți Potrivite.Retine Adverbul Ac
Ajutati-ma Va Rog Cu Exercitiul Asta La Engleza: *nu Are Titlu* un Exemplu: Emma's Phone Number. celelalte Nu Mai Sunt Exemple, Trebuie Sa Fie Raspunsuri. 2. My
Spuneti-mi Va Rog Frumos Niste Versuri Fantastice Din Poeziile Despre Natura De Mihai Eminescu Va Rog Frumos
Alcatuieste. Un Enunt Care Sa Arate O Mirare Si In Care Sa Apara Cuvantul Copilarie. un Enunt Care Sa Ofere O Informatie Si In Care Sa Apara Cuvantul Furtuna.
•Realizeaza Expansiunea Numelor Predicative Din Enunturile Urmatoate:Sportivul A Ieșit Campion.Prietenul Meu A Devenit Avocat.El A Rămas Același.Prietenia Însea